Få flitens lampa att lysa i höst

När många nu kommer tillbaka från semestern är det viktigt att man ser till att komma igång snabbt så man inte ”fortsätter” semestern även in i hösten. Men hur gör man för att motivera sina anställda att jobba när det är regn och rusk utanför och nästa ledighet känns långt borta.

När höstmörkret nu lägger sig över vårt avlånga land är det viktigt att man försöker motverka detta. Ett sätt kan vara att köpa nya lampor som kan ge ett behagligt ljus på kontoret och därigenom skapa en mysigare stämning på kontoret. Förhoppningsvis kan detta få flitens lampa att lysa.

Men vad finns det mer för sätt att höja arbetsmoralen? Jo, en grej kan vara att anordna fler aktiviteter för de anställda. After work är ett alternativ där du och dina arbetskamrater får en chans att träffas utanför jobbet och prata om annat än det ni brukar prata om på arbetet. Kanske lär ni känner varandra än mer och svetsas på så sätt samman som grupp.

Förutom after work kan det också vara roligt att anordna en kick off när arbetslivet nu återgår till det normala. Kanske kan ni bowla, spela paintball eller göra något annat kul. Även detta svetsar samman gruppen ytterligare.

Du gillar kanske också...