Renovera företagets faciliteter

En ren och fräsch arbetsplats är ett måste för att alla anställda ska känna sig trygga. Dessutom bidrar det till arbetsglädje och motiverar personalen till att göra ett bra jobb.

Det enklaste sättet att renovera är att anställa ett företag som gör hela jobbet. På så sätt slipper du ha flera företag springandes i företagslokalerna och det är även smidigare rent administrativt.

Tiden och priset

Hur mycket en renovering på företaget kostar samt hur lång tid det tar beror helt på förutsättningarna. Prislappen varierar även mellan byggfirmor och entreprenader efrersom det finns olika sätt att prissätta tjänster. Dessutom spelar val av material in när det gäller slutpriset. Ett bra tips är att begära offert från olika företag så att du kan jämföra priset innan du bestämmer dig. I offerten brukar även tiden för arbetet stå med, om inte bör du alltid kontakta ansvarig person för att få den information du behöver.

Ha för vana att vara noga med att jämföra företagen innan du bekräftar en offert. Det kan vara ett misstag att acceptera den första offerten du får. Titta även på omdömen de fått från tidigare arbeten de gjort.