Dags att kolla upp Live Shopping för din e-handel?

Svenskarna shoppar på nätet som aldrig förr. Idag är e-handel ett vanligt inslag även när det gäller livsmedel och andra vardagsvaror såsom medicin och hårvårdsprodukter.

En växande grupp av e-handlare är äldre människor. En förklaring till detta kan vara att äldre blev tvungna att lära sig att e-handla under pandemin.

Dessutom har det blivit enklare att shoppa online. Sidorna är mer kundvänliga och det är lätt att både orientera sig på sidorna och beställa hem varorna.

Roligare e-handel med ny shoppingtrend

Förutom att det har blivit enklare att handla online har det också blivit roligare. En ny trend gällande e-handel är att företagen erbjuder live shopping. Är du egenföretagare kanske det här är något för ditt företag? Genom live shopping kan du kommunicera med dina kunder på ett helt nytt sätt.

Du som har ett företag som erbjuder e-handel kommer att kunna ge dina kunder en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Live shopping gör det möjligt för dina kunder att delta i en livesändning där de kan kommunicera med andra samtidigt som de kan se på ditt företags produkter i realtid. Under sändningen kan kunderna få tips om olika produkter, hur de används och få svar på eventuella frågor.