Nya skyltar till företaget

För ett företag kan en snygg skylt betyda mycket eftersom den lyfter fram företagets varumärke och bidrar till att skapa företagets identitet. Med dagens teknik är det lätt att designa egna skyltar av hög kvalitet.

Logotypens betydelse

När du ska beställa en skylt kan det vara en god idé att fundera på om också logotypen behöver moderniseras. Kanske ska du för första gången ta fram en logotyp för ditt företag och då behöver du tänka på att en bra logotyp ska vara lätt att ta till sig. En enkel logga är lättare att minnas, men experimentera gärna med olika teckensnitt, symboler och färger för att hitta det som representerar ditt företags kärnvärden och bygger förtroende hos din målgrupp. Läs mer här om logotypens betydelse.

Lättanvänt designverktyg

Oavsett om du tänker dig en aluminiumskylt, en skylt i akrylglas eller utskurna vinyltexter till fönster, glasdörrar eller en bil, kan du lätt skapa din skylt själv med Signlabs lättanvända designverktyg. Du kan där välja mellan en mängd olika teckensnitt och symboler eller ladda upp din egen logotyp. Sedan beställer du skylten. Lär mer här om LED skyltar till ert företag.

Skyltens placering

Tänk på att din kommun kan ha regler för var skyltar får placeras. Det krävs bygglov för vissa skyltar. Läs mer om det på Boverkets webbplats. Det är viktigt att följa de regler som är uppsatta hur man får placera sitt företags skyltar utomhus.

Du gillar kanske också...