En bild säger mer än tusen ord

För att företagets bild utåt är viktigt så gäller det att regelbundet uppdatera företagets bilder på personal och omgivningarna på arbetsplatsen. En bild säger mer än tusen ord sägs det och visst är det trevligt att regelbundet uppdatera bilder på anställda på företagets sajt online.

Som kund så är det trevligt att få bilder på vilka som arbetar på företaget. Som oftast så kanske man bara har en röst då telefonsamtalen är det som prioriteras med kunderna. Vissa företag kanske många gånger endast använder sig av mailkonversation och inte ens får en röst till den man har kontakt med. En bild på företagets webbplats gör att man har ett ansikte på den som man regelbundet har kontakt med. En bild på anställda och en kort presentation gör att man får en bar bild över både den anställde och företaget och de som arbetar där.

Visst så kan bilder tas med mobiltelefonen idag men vill ni att det ska bli professionellt tagna bilder så kan vi rekommendera att kontakta jennyblad.se för detta. Ta en titt på hennes portfolio med företagsfoton. Porträttbilder med liknande bakgrunder gör att man får en enhet för alla anställda. Foton på företagets anställda i deras naturliga miljö gör att det ser väldigt proffsigt ut. Om företaget tillverkar någon eller några produkter så kan Jenny Blad även fotografera dessa. Det finns fler än en anledning att anlita en duktig fotograf att plåta produktbilder.

 

Du gillar kanske också...