Fräscha upp fasaden på företagets lokaler

Vi har sju sekunder på oss att göra ett första bra intryck. Det gäller både som person och företag. Då är det lätt att förstå varför du som företagare bör se över vad som möter dina kunder för första gången.

Många satsar på en inbjudande entré dekorerad med konst, trevliga möbler och växter. Men det första som faktiskt möter kunderna är själva utsidan på lokalen. Därför kan det vara värt att fräscha upp fasaden med jämna mellanrum. Väder och vind sliter på ytan. Ibland passar även graffitimålare på att sätta sin prägel på fasaden.

Måla om eller byt fasad

Beroende på vilket material fasaden består av kan det räcka med att måla om den. Är fasaden gjord av trä som börjat murkna kan det behövas nya plank för att fastigheten ska få ett lyft. Om taket är täckt med mossa och lav, eller kanske har trasiga takpannor, är det dessutom smart att anlita ett företag som Takfix som kan ta sig an både fasad och tak. Då kommer det att gå både snabbare och smidigare.

Ett tips är att försöka fräscha upp fasaden när det är minst tryck på företaget, exempelvis passa på om företaget har semesterstängt. Det blir trevligare för både personal och kunder.

Du gillar kanske också...